Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد گفت: شاهد بودیم آقای روحانی در رسانه ملی به صراحت گفت کسی حق سرک کشیدن به حساب‌های مردمی را ندارد، در حالی که به جای استفاده از عنوان مردم، بهتر بود می‌گفتند کسی حق سرک کشیدن به حساب‌های نجومی خواران و رانت گیرندگان را ندارد.

عبدالمجید شیخی اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد در گفت و گو با قدس آنلاین در خصوص راهبردهای دولت سیزدهم در بخش مالی و بانکی که می تواند کشور را از پرتگاه هایی که دردولت های قبلی ایجاد شد نجات دهد، گفت: یکی از مسائلی که متاسفانه در دولت آقای روحانی نادیده گرفته شد اخذ مالیات از تراکنش‌ها و حساب‌های بانکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی ما شاهد بودیم آقای روحانی در رسانه ملی به صراحت گفت کسی حق سرک کشیدن به حساب های مردمی را ندارد، در حالی که به جای استفاده از عنوان مردم، بهتر بود می‌گفتند کسی حق سرک کشیدن به حساب‌های نجومی خواران و رانت گیرندگان را ندارد.

وی در این باره گفت: کارشناسان باید به رئیس جمهور جواب دادند که حرف شما این است که به حساب‌های دولتی‌ها با حقوق‌های نجومی وآنهایی که برای خود اضافه کار ۳۰۰ ساعت در ماه و پاداش‌های آن چنانی و اضافه‌کاری های آنچنانی و ۷۵ میلیون تومان حقوق رد می کنند نباید سرک کشیده شود در حالی که مردم پولی در بانک برای سرک کشی ندارند.

عضو هیئت علمی شاهد خاطر نشان کرد: اگر واقعاً به فکر مردم هستید و اهل پیاده کردن عدالت، چرا به حساب کارمندان قبل از اینکه حقوق بگیرند سرک می‌کشید و مالیات آنها را کسر می‌کنید؟ مگر شما نمی‌گویید نباید به حساب مردم سرک کشید، چرا به جای کارمندان از رانت خواران و سفته بازان مالیات کم نکردید؟

وی در این باره توضیح داد: چرا از درآمد کارمندان و کارگران مالیات کسر می‌کنید اما از درآمد سلبریتی‌ها و ورزشکاران پر درآمد مالیاتی نمی‌گیرید؟ مگر بین مردم تفاوتی قائل می شوید؟ چرا بار مالیاتی را به جای اینکه به دوش سوداگران و دلالان بیاندازید بر تولید کننده با درآمد وسود ناچیز تحمیل کردید؟ چرا به حساب‌هایی سرک می‌کشید که عموماً پول آنچنانی ندارد اما از حساب‌هایی که میلیاردها و شاید ده‌ها میلیارد در آن خوابیده برای سرک کشی ابا دارید؟

عبدالمجید شیخی در ادامه خاطر نشان کرد: در اصل حرف دولت این بود که نباید به حساب های حقوق بگیران نجومی و مدیرانی که پاداش‌های آن چنانی و اضافه‌کاری‌های آنچنانی دریافت می‌کنند سرک کشید. قطعا دولت با عدم اجرای مالیات بر سود و سپرده های بانکی نشان داد که اهل پیاده کردن عدالت نیست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم دولت سیزدهم پایانی بر آنچه دردولت قبلی که تماماً بی عدالتی محض بود بکشد و شاهد اخذ مالیات از همه پایه‌های مالیاتی و سپرده ها وسودهای بانکی بالایی باشیم که بسیاری بدون فعالیت‌های مولد اقتصادی دریافت می‌کنند و با افزایش نقدینگی تورم و بحران‌های مختلفی را به مردم و اقتصاد کشور تحمیل می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مالیات سپرده های بانکی فرار مالیاتی حقوق های نجومی در دولت آقای روحانی رانت خواران دلالان عبدالمجید شیخی قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • کلاف سردرگم فاضلاب شهر بندرعباس با عزم دولت سیزدهم باز شد
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • افشاگری در خصوص حواله‌های خودرو در استقلال و قرادادهایی که نجومی شد | اتهام به فرشید سمیعی و علی خطیر
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم